Coffee Break

PROJECT DESCRIPTION :
Requests: to revitalize the company cafeteria by creating a friendly and energizing atmosphere.
Constraints: to keep the kitchen in the actual place.

 

THE ITALIAN ROOM ANALYSIS:


The room is big and luminous, the garden view is very nice and a real asset.
There is no special decoration and the room looks standard. The kitchen is the only element that identify this place as a cafeteria and not as a meeting room.

THE ITALIAN ROOM PROPOSAL:


To revitalize the cafeteria, we propose pastel colors to harmonize the room with the outside garden. The layout is optimized to better define the different areas.
Tables and chairs are of different colors and designs to emphasize the user-friendliness. The lunch place and the coffee place are separated by special furniture topped by plants.
The coffee area is transformed in a little living room to increase functionality and comfort.
The kitchen is repainted and has a lighter and well-balanced configuration.